ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de

❮Reading❯ ➻ Cinta Pertama ➳ Author Norhayati Berahim – Pb-reisen-gewusst-wie.de Cinta itu belum lagi cinta selagi belum dilafazkanSinopsis Belakang buku Dia lelaki tampan yang mempunyai segala galanya Namun dia juga insan biasa yang punya kekurangan Dia tidak sesekali percaya padCinta itu belum lagi cinta selagi belum dilafazkanSinopsis Belakang buku Dia lelaki tampan yang mempunyai segala galanya Namun dia juga insan biasa yang punya kekurangan Dia tidak sesekali percaya pada cinta Bagi dia cinta suci hanya sekadar omongan yang tidak pernah menjadi kenyataan Baginya mana ada perempuan yang set.

Ia mana ada perempuan yang suci cintanya Selagi kesan luka masih terasa masih kukuh menampar ingatan dia lebih senang sendirian Tidak disakiti dan menyakitiSecantik mana gadis yang hadir rasa cinta tetap asing dalam hatinya Tapi sampai bila dia mampu mengasingkan cinta dengan dirinya Lantas ketika hadir seorang gadis ya.

cinta pdf pertama ebok Cinta Pertama PDFIa mana ada perempuan yang suci cintanya Selagi kesan luka masih terasa masih kukuh menampar ingatan dia lebih senang sendirian Tidak disakiti dan menyakitiSecantik mana gadis yang hadir rasa cinta tetap asing dalam hatinya Tapi sampai bila dia mampu mengasingkan cinta dengan dirinya Lantas ketika hadir seorang gadis ya.

ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de

ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de Novelist prolific writing since the age of 17 up to now has produced over 40 novels

10 thoughts on “Cinta Pertama

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFNovel banyak mengimbau kenangan sebenarnya bukan cerita cinta pertamaku ok Ingat lagi aku baca CP ketika berumur 17 tahun Eh dah hampir tujuh tahun berlalu dan tak sangka jodoh dengan novel ini masih ada D Walaupun aku beli hanya buku secondhand tak mengapa apa yang penting kenangan itu yang tak mungkin bisa dibeli di mana mana Dan bila aku dapat je novel ni sanggup aku tinggalkan novel lain hahahaNurul Iman Iman anak gadis yang cantik dan manis manakala Carl Zafran Carl pula seorang lelaki tampan kacukan Melayu dan Sepanyol Kedua dua kal


  2. kuzzeen kuzzeen says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDF Mcmna nak review CINTA PERTAMA ni ye? Guna perumpamaan lahsenang cerita sikitRasa macam ditarik ke zaman Nokia 3310 kat tempat aku dipanggil 33sekupang Ringkas menyenangkan tiada hassle massle yang menyemakkan kepala Lepak je masa gunaBegitu juga dengan novel ini Tiada air mata yang mengalir dek konflik yang berbelit belit Tiada ketawa mengekek kekek dek ayat kelakar yang bombastik Jalan cerita yang simple smooth journey Yg ada cuma senyum segaris bila ditemukan dengan keangauan si Carl Dan aku sukakan lakaran watak Nurul Iman Gadis yang istimewa dengan cara sederhana for me Cinta Pertama jika 'dilahirkan' semula mampu lebih menyentuh pembaca Rencah yang diadun secukup rasa kasih sayang cinta benci dendam kemaafaan pengorbananetc etc TAPI Cinta Pertama adalah Nokia 33sekupang so x perlu mengharap ia akan jadi Samsung Galaxy Note So terimalah ia seadanya


  3. Kak Zie Kak Zie says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFLama sungguh aku biarkan buku ni tidak berbaca Bukan apa Dulu aku pernah tengok drama yang diadaptasi dari novel ni Masih ingat lagi pelakon utama dia seperti Lisdawati Adi Putra dan Mahmud Ali Basha Tapi jalan cerita memang aku tak ingat langsung Tak ingatpun fasal ayah Iman yang beristeri dua tu Cuma ingat yang Carl dan Iman minat menunggang kuda tu je dan juga lokasi rumah Dr Rahmat di Taman Perling HahaSambil baca ternampak muka Lisdawati Sambil baca terbayang muka Adi Putra Hahaha Sebab tu la aku kurang suka jika novel dijadikan drama adaptasi lebih lebih lagi jika novel tu aku dah beli tapi aku belum baca lagi Tapi jika aku sudah terlebih dahulu baca novelnya memang takde la aku nak layan drama adaptasi tu


  4. Ras Ras says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFSetakat ni tak pernah lagi rasanya saya baca buku yang heronya datang ke rumah family heroin dalam pukul 2 ke 3 pagi untuk melamar secara tak rasmiTapi Carl Zafran dah buktikan tak da apa hal lah Boleh saja yang penting hasrat tertunai Amboi Carl Zafran tak sabar sungguhJalan cerita yang sudah boleh dijangka pengakhirannya Pembaca boleh saja memilih untuk tetap setia membaca dengan penuh teliti setiap bab atau baca secara scan2 saja sebab semuanya boleh


  5. kuzzeen kuzzeen says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFAkhirnya Carl Zafran jatuh dalam 'pelukan' ;PX leh nak mereview sbb kalu mereview pasti nak bandingkan dengan naskah asal keluaran Alaf 21X leh nak review sbb x leh nak recall naskah yang itu Pinjam library pulak tu X leh nak bagi analogi sebab semua hp sekarang style kuis kuis jari x main la tekan2Peace


  6. Khaulah Zulkifli Khaulah Zulkifli says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFulang bacapertama kali baca waktu sekolah menengah waktu tu baru belajar baca novel saya suka gaya penulisan norhayati Berahim ceritanya tidak terlalu romantik suka watak nurul iman dan carl zafran tidak terlalu sempurna masing masing ada kelebihan dan kelemahan sebab iman kata Irfan lagi handsome dari carl zafran watak iman juga bukan jenis yang berbaju kurung tetapi hanya bersederhana walaupun hubungan Iman dan Carl seperti bos dan staff tapi bukan tipikal novel sekarang Bos jatuh cinta dengan PA yang berpakaian baju kurung dari kampung walaupun latar belakang keluarga dua dua watak berbeza tetapi ia tidak berlebihan dengan watak jahat dalam keluarga masing masing bukan cinta dua darjat ulang baca sebab nak tahu interpretasi cinta pertama dari penulis juga ingin per


  7. Puteri Puteri says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFBest sangat novel ni baca dah lama dahnak carik balik tapi susah nak jumpa


  8. Eba Abby Eba Abby says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFNovel pertama yg masih tak boleh dilupakan


  9. Mas Lina Mas Lina says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFhappy ending what i love


  10. Ika Ika says:

    ePUB Norhayati Berahim ↠ ePUB Cinta Pertama PDF/EPUB ï ↠ pb reisen gewusst wie.de cinta pdf, pertama ebok, Cinta Pertama PDFbedt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *