Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de

syaakur epub pejuang download dunia pdf Syaakur Pejuang mobile Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBISyaakur yang mampu memiliki Pedang Syahadah yang akan menewaskan DrazalTujuh Wali bersama Wak Darmo membantu Syaakur meningkatkan kuasanya Di samping itu makhluk alam gelap sentiasa memerhati dan mengambil kesempatan.

Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang  ´ pb reisen gewusst wie.de

❮PDF❯ ❤ Syaakur Pejuang Dua Dunia Author Resmanshah – Pb-reisen-gewusst-wie.de Dunia kedua itu wujud empat alam menghuninya Kejahatan alam gelap membawa sengketa Lahirnya Syaakur di dunia sebagai salah seorang pejuang dunia kedua akan memusnahkan kejahatan Drazal pemerintah agunDunia kedua itu wujud empat alam menghuninya Kejahatan alam gelap membawa sengketa Lahirnya Syaakur di dunia sebagai salah seorang pejuang dunia kedua akan memusnahkan kejahatan Drazal pemerintah agung alam gelap Hanya.

Syaakur yang mampu memiliki Pedang Syahadah yang akan menewaskan DrazalTujuh Wali bersama Wak Darmo membantu Syaakur meningkatkan kuasanya Di samping itu makhluk alam gelap sentiasa memerhati dan mengambil kesempatan.

Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang  ´ pb reisen gewusst wie.de

Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de

4 thoughts on “Syaakur Pejuang Dua Dunia

  1. Ririn Aziz Ririn Aziz says:

    Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de syaakur epub, pejuang download, dunia pdf, Syaakur Pejuang mobile, Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBIRupanya ini buku bersiri Patutlah ceritanya rasa seperti agak santai mungkin kerana ini adalah episod pengenalan Mula mula baca wow hebat juga ya kisah fantasi ni Ada karakter tersendiri Lagi lagi bila penulis tidak memisahkan agama malahan ia adalah sumber kekuatan pihak 'baik' Kisah fantasi 'parallel world' menghubungkan dunia nyata dan alam lain seperti Harry Potter ; Itulah mak


  2. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de syaakur epub, pejuang download, dunia pdf, Syaakur Pejuang mobile, Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBICovernya menarik dengan gambar pedang yang memisahkan antara warna biru merah mungkin ia menunjukkan kewujudan 2 duniasesuai dengan genrenya Fantasi ada elemen cintaCuma bagi aku ianya biasa2 sahaja disebabkan terlalu banyak dialog cinta antara Nur Halisa Syaakur kekadang terasa sedikit bosanDisebabkan novelnya nipis sekadar 184 ms plotnya bergerak pantasdaripada Syaakur lahir hinggalah dia meningkat usia remajapatutnya penulis menceritakan serba sedikit detik pertemuan pengenalan Syaakur terhadap Dunia Kedua malangnya tiadaAku rasa itu merupakan titik penting dalam proses jalan ceritaNovelnya bersambung barangkali kerana Drazal ketua Alam Gelap masih belum di bunuhJalan ceritanya agak menarik bila masuk pertarungan pengkhianatan di kalangan Ahli Puakamalaha


  3. Pak Badrul Pak Badrul says:

    Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de syaakur epub, pejuang download, dunia pdf, Syaakur Pejuang mobile, Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBISiri pertama 4 bintang lah dulu Cerita ala lord of the ring tapi mengikut citarasa tempatan Bila plak nak kuar siri kedua ni? Hehe


  4. TSam TSam says:

    Epub Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI ☆ Syaakur Pejuang ´ pb reisen gewusst wie.de syaakur epub, pejuang download, dunia pdf, Syaakur Pejuang mobile, Syaakur Pejuang Dua Dunia MOBI35Fuh takt ahu nak kata apa pasal cerita ni Sejujurnya plot dia tidak sebegitu menarik pada say sehinggalah lepas bab bab tengah tu di situ baru boleh lihat cerita sebenar dia berjalan Di situ baru aksi betul betul bermula Pengakhirannya membuatkan pembaca tertanya tanya membuka ruang untuk memanjangkan lagi cerita ni masih banyak persoalan yang tidak terjawabWatak watak dalam cerita ni tidak sebegitu menarik pada wal awalnya setelah plot ni betul betul bergerak barulah nampak watak watak menarik betul betul muncul Sazree maxmagic etc Tidak dilupakan juga dengan perisik perisik Drazal sejujurnya sy tidak menyangka watak watak itu akan menjadi watak yang difokuskan dalam cerita ni dan sy amat gembira apabila penulis mendalami watak watak ini dengan bukan sekadar sahaja menuliskan mereka hanya sebagai perisik perisik DrazalSatu perkara lagi yan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *